Slomljena od bola, natečena od suza... Prva FOTOGRAFIJA neutešne Gruove supruge (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slomljena od bola, natečena od suza... Prva FOTOGRAFIJA neutešne Gruove supruge (FOTO)

Javnost u šoku!

Čuveni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru (46), poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun" kada je vozeći kajt upao u Dunav.

Ova vest potresla je ceo Balkan, a u kući pokojnog muzičara okupili su se porodica i prijatelji, kako bi njegovoj supruzi Danici Andonov izjavili saučešće.

Gruova udovica je slomljena od bola za nastradilim suprugom.

Koliko je ovo bio tragičan gubitak za sve govori i to da niko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije smeo da joj javi za nesreću koja ju je zadesila, pa je Danica zbog toga sama otišla u MUP.

Podsetimo, Dalibor Andonov Gru (46) tragično je nastradao nakon što se Kajtom srušio u Dunav.

Rođen je u Dimitrovgradu, završio je Srednju mašinsku školu, a kasnije je upisao Višu poslovnu školu koju nije završio.

Prvi album je izdao 1995. godine pod nazivom "Da li imaš pravo", a već sledeće godine izdaje komercijalno najuspešniji rep album u Srbiji ikada "Gru2".

Privukao je veliku pažnju javnosti objavljivanjem provokativnog spota za pesmu "Biću tu" 1996. godine. Naime, u njemu su se pojavile devojke iz grupe Models koja još uvek nije bila oformljena, a ispod su bili ispisani nasumično birani brojevi. Ideja za spot je dobijena iz reklama za hot-lajn, međutim, ti brojevi su zaista postojali, pa je kasnije u spotu preko tih brojeva pisalo rasprodato.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.