Sloga: Poskupljenje struje je bedan način povraćaja novca u budžet

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloga: Poskupljenje struje je bedan način povraćaja novca u budžet

Najava ministra rudarstva i energetike Aleksandra Antića da će od 1. decembra struja poskupeti 3,9 odsto i to samo za građanstvo, ali ne i industriju, klasična je obmana svih kojima je obećano povećanje plata od novembra, a za penzionere koji očekuju jednokratnu pomoć to je i bedan način povraćaja novca u budžet, smatra Udruženi sindikati Srbije "Sloga". Članak Sloga: Poskupljenje struje je bedan način povraćaja novca u budžet se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stepovanje i slepstik sa konjima u galopu

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Rezidencteatar u Minhenu sa novim intendantom i ansamblom počinje svoju sezonu ambiciozno sa pet premijera. Jedna od njih je adaptacija romana "Tri musketara" Aleksandra Dime. Članak Stepovanje i slepstik sa konjima u galopu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Stranka slobode i pravde: Sprema se prodaja EPS-a

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Stranka slobode i pravde saopštila je danas da je povećanje cene struje uvod u konačni slom Elektroprivrede Srbije (EPS) i njenu prodaju. Članak Stranka slobode i pravde: Sprema se prodaja EPS-a se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.