Slobodan Petrović podneo ostavku na mesto predsednika SLS-a

Izvor: RTS, 29.Jan.2020, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Petrović podneo ostavku na mesto predsednika SLS-a

Na jučerašnjoj sednici Glavnog odbora Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović je podneo ostavku na mesto predsednika te stranke, uz reči zahvalnosti svim članovima na dosadašnjem zalaganju i njihovoj iskrenoj podršci i poverenju.
Kako je navedeno u saopštenju, Petrović je naglasio da je u proteklih 14 godina, otkako je na čelu SLS-a, donosio zajedno sa svojim saradnicima mnogo teških odluka, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali da mu je ova najteža do sada.

Zamolio je sve članove i simpatizere stranke da ga podrže u toj odluci.
Na kraju izlaganja Petrović je naglasio da ni on, ni članovi SLS-a nikada nisu svoje političke protivnike i neistomišljenike gledali kao neprijatelje i da i u ovoj prilici izražava i njima zahvalnost jer su mu bili motiv više za uspešan rad i delovanje SLS-a.
Petrović je zamolio sve članove Glavnog odbora, kao i sve članove i simpatizere stranke, da podrže njegovu odluku i shvate ozbiljnost političke situacije u momentu kada je doneta ta odluka.
Glavni odbor je nakon odluke predsednika stranke da podnese ostavku doneo odluku o političkom moratorijumu u narednom periodu zbog okolnosti i nemogućnosti da Samostalna liberalna stranka funkcioniše u punom kapacitetu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.