Petrović podneo ostavku na mesto predsednika SLS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović podneo ostavku na mesto predsednika SLS

Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović podneo je ostavku na tu funkciju.

Glavni odbor stranke je potom doneo odluku o političkom moratorijumu u narednom periodu zbog okolnosti i nemogućnosti da Samostalna liberalna stranka funkcioniše u punom kapacitetu, prenosi Kosovo onlajn.

Petrović je na jučerašnjoj sednici Glavnog odbora stranke naglasio da je u proteklih 14 godina od kako je na čelu SLS-a sa svojim saradnicima donosio teške odluke, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da nikada do sada nisu svoje političke protivnike i neistomišljenike posmatrali kao neprijatelje.

On je zamolio sve članove Glavnog odbora da podrže njegovu odluku i shvate ozbiljnost političke situacije u momentu kada je donešena ta odluka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Slobodan Petrović podneo ostavku na mesto predsednika SLS-a

Izvor: RTS, 29.Jan.2020

Na jučerašnjoj sednici Glavnog odbora Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović je podneo ostavku na mesto predsednika te stranke, uz reči zahvalnosti svim članovima na dosadašnjem zalaganju i njihovoj iskrenoj podršci i poverenju. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.