Sleteo đački autobus, petoro povređenih, dvoje u bolnici

Izvor: S media, 03.Feb.2012, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sleteo đački autobus, petoro povređenih, dvoje u bolnici

Načelnik kosovsko-mitrovačke Školske uprave Predrag Stojčetović, potvrdio je da je autobus koji je prevozio đake iz Lipljana na Kosovu sleteo s puta zbog lošeg vremena.

Zbog snega vanredno u 26 opština u Srbiji! (FOTO)

Nevreme sprečilo ministre da dodju u Novi Pazar

Ledeni talas odneo 218 života širom Evrope!

Petoro srednjoškolaca je povređeno, dvoje učenika je zbog povreda glave zadržano u Zdravstvnom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Gračanici, a ostali su pušteni kući, rekao je Stojčetović.

Ðaci su se prevozili do svojih škola u Gračanici, rekao je on i naveo da su na području te školske uprave dve škole prekinule nastavu.

Nastave nema u jednoj srednjoj školi u Dragašu i u osnovnoj školi "Aca Marović" i Kosovu Polju, rekao je Stojčetović i naveo da je u 21 osnovnoj i srednjoj školi nastava skraćena.

(Tanjug)

Foto: Arhiv
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.