Šleper naleteo na automobile, jedna osoba poginula VIDEO

Izvor: B92, 23.Maj.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šleper naleteo na automobile, jedna osoba poginula VIDEO

Saobraćaj na putu Novi Sad - Beograd zaustavljen je zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila između Novih Karlovaca i Stare Pazove. Jedna osoba poginula.

U nesreći je učestvovalo više putničkih i teretnih vozila, a ima i teško povređenih ljudi. Kako nezvanično saznajemo, poginula je devojka.

Na licu mesta je vatrogasno vozilo, a automobili koji su učestvovali u saobraćajnoj nesreći su smrskani.

Reporterka B92 javlja da je do sudara došlo oko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 22 sata kada je šleper naleteo na automobile.

Kako je Tanjugu rečeno u Hitnoj pomoći Inđije, njihove ekipe su povređene prevezli u Urgentni centar u Novom Sadu.

Prema informacijama sa društveni mreža, saobraćaj je bio blokiran i posle 23 časa i stvorene su kilometarske kolone vozila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više vozila sudarilo se na putu Novi Karlovci - Stara Pazova

Izvor: N1 televizija, 23.Maj.2018

Saobraćaj na put Novi Sad - Beograd zaustavljen je zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila između Novih Karlovaca i Stare Pazove...U nesreći je učestvovalo više putničkih i teretnih vozila, a ima i teško povređenih ljudi...Na licu mesta je vatrogasno vozilo, a automobili koji su učestvovali...

Nastavak na N1 televizija...

Lančani sudar na putu Novi Sad - Beograd, ima teže povređenih

Izvor: Radio 021, 23.Maj.2018

Više osoba povređeno je u udesu koji se dogodio sinoć oko 21:45 časova na putu Novi Sad - Beograd, između Novih Karlovaca i Stare Pazove...Prema nezvaničnim informacijama, jedna devojka je poginula...U udesu je učestvovalo više putničkih i teretnih vozila, a ima i teško povređenih...Kako je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.