Lančani sudar na putu Novi Sad - Beograd, ima teže povređenih

Izvor: Radio 021, 23.Maj.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar na putu Novi Sad - Beograd, ima teže povređenih

Više osoba povređeno je u udesu koji se dogodio sinoć oko 21:45 časova na putu Novi Sad - Beograd, između Novih Karlovaca i Stare Pazove.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna devojka je poginula.

U udesu je učestvovalo više putničkih i teretnih vozila, a ima i teško povređenih.

Kako je za "Blic" rečeno u Hitnoj pomoći u Inđiji, njihove ekipe su bile na terenu, jedan muškarac sa teškim povredama prevezen je u Urgentni centar u Novom Sadu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je nekoliko osoba prebačeno u beogradski Urgentni centar.

Na licu mesta izašli su i vatrogasci, a automobili koji su učestvovali u sudaru su smrskani. Prema nezvaničnim saznanjima, vatrogasci skoro dva sata sekli automobil kako bi došli do tela devojke.

Prema najnovijim, nezvaničnim informacijama "Blica", do nesreće je došlo kada je automobil marke "bmw" pri velikoj brzini "isekao" šleper, zbog čega je šleper izleteo u traku suprotnog smera i sudario se sa vozilom u kome se nalazila nastradala devojka.

Međutim, tačan uzrok nesreće pokazaće policijska istraga.

Autor: Beta, Blic

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.