Slavija ostala bez Foto Slavije: Opština Vračar uklonila poznati kiosk

Izvor: Blic, 08.Apr.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavija ostala bez "Foto Slavije": Opština Vračar uklonila poznati kiosk

Kiosk poznat kao "Foto Slavija" uklonjen je juče sa lokacije na kojoj je stajao skoro 24 godine.

Gradska opština Vračar uklonila je ovaj kiosk jer je, kako je navedeno, predstavljao pravi "simbol prethodne vlasti" na Vračaru.

Iz opštine ističu da nastavljaju sa politikom uvođenja komunalnog reda uklanjanjem bespravno postavljenih montažnih objekata.

Tokom ove nedelje uklonjeno je četiri kioska, a nedavno su uklonjeni i montažni objekti koji su zaklanjali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fasadu Kalenić pijace i zauzimali trotoar u Ulici Maksima Gorkog i Njegoševoj.

- Umesto njih gradiće se novi objekti, modernog dizajna kakvi i treba da postoje na Vračaru - saopštili su iz GO Vračar.

Na ovoj opštini trenutno se rekonstruiše 21 fasada, a narednih dana počinje i rekonstrukcija gornjeg dečjeg igrališta u "Mitićevoj rupi", podsetili su iz ove opštine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.