Slagala je, nije trepnula: Kako je uhapšena lažna zubarka sve obmanula VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 23:58

"Slagala je, nije trepnula": Kako je uhapšena lažna zubarka sve obmanula VIDEO

Do zategnutog lica za male pare, ali i još manju stručnost – upravo na taj način je radila uhapšena lažna zubarka, pružajući usluge anti ejdžinga.

Od papira je imala falsifikovanu diplomu Univerziteta u Prištini. Ipak, lažna diploma, bavljenje poslom za koji nije školovana, I hrabrost da to tako radi, toliko i ne čude. Najviše čudi registrovanje u APR-u, jer do toga ima nekoliko provera.

Da bi otvorio ordinaciju, svaki stomatolog treba da prođe staž, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz dostavljenu diploma, da položi ispit, uz dostavljenu diploma, I na kraju, da se registruje u Agenciji za privredne registre, naravno uz dosatvljenu diplomu.

"APR nije ta organizacija koja proverava diplome. To su ministarstva zadužena za prosvetu, to su one ustanove koje su izdale te diplome. Nije teret dokazivanja ovde na APR-u. Ovde se radilo o legalnoj zubarskoj ordinaciji. Nije ovde problem forme obavljanja delatnosti nego stručnosti lica koje obavlja delatnost," navodi advokat Ana Selak.

Opširnije poslušajte u video-prilogu...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.