Skuterom naletela na pedalinu u moru kod Petrovca, povređeno dvoje dece

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuterom naletela na pedalinu u moru kod Petrovca, povređeno dvoje dece

Tri osobe povređene su danas oko podne, kada je u moru kod Petrovca, u Crnoj Gori, kada je 20-godišnja Sandra Vukmanović iz Podgorice skuterom naletela na pedalinu u kojoj su bila dva dečaka, prenele su "Vijesti".

Pedalinom su upravljali Lj.K. (16) i I.B. (14), iz Danilovgrada. Oni su prevezeni u Opštu bolnicu u Baru.

"U bolnici je konstatovano da je I.B. imao potres mozga, zbog čega je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici. Lj.K. je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadobila prelom ključne kosti i lakši potres mozga i ona je zadržana u barskoj bolnici", saopštila je Pomorska policija.

Kako prenose "Vijesti", prema nepotvrđenim informacijama, incident se dogodio u delu mora gde je zabranjeno plivanje. Takođe se navodi da skuter nije bio iznajmljen, već ga je vozila vlasnikova ćerka.

Zanimljivo je da je u momentu incidenta na plaži u Petrovcu trajala kontrola Lučke kapetanije i Pomorske policije, pišu "Vijesti" i dodaju da su Uprava za inspekcijske poslove, Lučka kapetanija i Pomorska policija počele veliku kontrolu skutera duž rivijere.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.