Skupština prihvatila listu kandidata za članove Saveta REM

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2020, 15:10

Skupština prihvatila listu kandidata za članove Saveta REM

Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije danas je prihvatio listu kandidata za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), na kojoj se nalazi i Olivera Zekić kojoj je istekao mandat u tom telu.

Predsednica Odbora za kulturu i informisanje Sandra Božić obavestila je članove tog Odbora da je 24. jula članu tog tela Oliveri Zekić istekao mandat, a drugoj članici Aleksandri Janković, mandat ističe 3. marta 2021. godine.

U nastavku sednice >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << članovi tog Odbora jednoglasno su usvojili listu kandidata koje predlaže nadležni Odbor Skupštine i crkve i verske zajednice.

Poslanička grupa "Aleksandar Vučić - za našu decu" predložila je Odboru za kulturu i medije dva kandidata za člana Saveta REM - Oliveru Zekić i Miloša Gajovića.

Kandidati za još jednog člana u Savetu REM, koje predlažu crkva i verske zajednice su Aleksandra Janković i Snežana Miljković.

Na narednoj sednici Odbora za kulturu i informisanje održaće se javni razgovori sa kandidatima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Olivera Zekić ponovo kandidat za Savet REM-a

Izvor: Danas, 24.Nov.2020

Olivera Zekić kojoj je 24. jula istekao mandat člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije ponovo će biti kandidat za tu istu funkciju, odlučio je Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije na jučerašnjoj sednici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.