Skupština o rebalansu budžeta 24. aprila

Izvor: RTS, 17.Apr.2009, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština o rebalansu budžeta 24. aprila

Nova sednica parlamenta zakazana za petak, 24. april, na kojoj će se razmatrati rebalans budžeta i prateći zakoni za primenu vladinih ekonomskih mera.

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović zakazala je novu sednicu parlamenta za petak, 24. april, na kojoj će se razmatrati rebalans budžeta i prateći zakoni neophodni za primenu vladinih antikriznih mera.

Dejanović je predložila skupštini da se na sednici razmatra Predlog zakona o izmenama i dopunama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zakona o budžetu za 2009. godinu, sa predlozima odluka o davanju saglasnosti na odluke o izmenama i dopunama finansijskih planova za 2009. Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Predsednica je predložila da se na sednici razmatraju i Predlog Zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezima na upotrebu, držanje i nošenje dobara, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana, Predlog zakona o izmenama Zakona o akcizama.

Predloženo je da budu razmotreni Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sudskim taksama, Predlog zakona o mirovanju i otpisu duga po osnovu doprinosa za obavezno zdravstveno osiguranje i Predlog zakona o privremenom smanjenju plata, odnosno zarada, neto naknada i drugih primanja u državnoj administraciji i javnom sektoru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sledeća sednica parlamenta 24. aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2009

BEOGRAD - Predsednica Skupstine Srbije Slavica Đukić Dejanović sazvala je petu sednicu prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine za 24. april, najavljeno je večeras iz parlamenta...Đukić Dejanović predložila je Narodnoj skupštini da na toj sednici razmatra predlog zakona o izmenama i dopunama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poslanici o rebalansu budžeta 24. aprila

Izvor: Blic, 18.Apr.2009, 11:37

Skupština Srbije raspravljaće 24. aprila o rebalansu budžeta i zakonima neophodnim za primenu vladinih antikriznih mera.....Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović je predložila skupštini da se na toj sednici razmatra Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu za 2009....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.