Poslanici o rebalansu 24. aprila

Izvor: B92, Beta, 18.Apr.2009, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici o rebalansu 24. aprila

Beograd -- Skupština Srbije raspravljaće 24. aprila o rebalansu budžeta i zakonima neophodnim za primenu vladinih antikriznih mera.

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović je predložila skupštini da se na toj sednici razmatra Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu za 2009. godinu.

Raspravljaće se i o predlozima odluka o davanju saglasnosti na odluke o izmenama i dopunama finansijskih planova za 2009. Republičkog fonda za penzijsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i invalidsko osiguranje, Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Predsednica je predložila da se na sednici razmatraju i Predlog Zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezima na upotrebu, držanje i nošenje dobara, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana, Predlog zakona o izmenama Zakona o akcizama.

Predloženo je da budu razmotreni Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sudskim taksama, Predlog zakona o mirovanju i otpisu duga po osnovu doprinosa za obavezno zdravstveno osiguranje i Predlog zakona o privremenom smanjenju plata, odnosno zarada, neto naknada i drugih primanja u državnoj administraciji i javnom sektoru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.