Skup opozicije za bojkot

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup opozicije za bojkot

Opozicione stranke, koje su zbog nepostojanja uslova za slobodne i poštene izbore i slobodne medije donele odluku o bojkotu izbora, održaće prvi zajednički skup 1. februara u beogradskoj Kombank dvorani, saopštio je Savez za Srbiju.

Kako se navodi, tim skupom će biti označen početak zajedničke kampanje bojkota izbora, koje mimo svih demokratskih principa namerava da organizuje režim predsednika Srbija Aleksandra Vučića.

Dodaje se da će sa skupa biti poslata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << snažna poruka opozicije da izbori u potpunom medijskom mraku, uz pokušaj gašenja i poslednjih svetionika slobodne misli, nisu izbori već potpuni slom pravne države i ostataka demokratskih institucija.

Odlučnija nego ikada do sada, srpska opozicija će sa tog skupa poslati poruku o značaja bojkota kao faze u borbi za slobodne izbore i stvaranja uslova za normalan život u Srbiji, stoji u saopštenju.

Nakon skupa u Kombank dvorani i usvajanja zajedničkog dokumenta, učesnici će u protestnoj šetnji otići do Radio televizije Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.