SzS: U subotu skup opozicije kojim će biti označen početak kampanje bojkota

Izvor: Beta, 29.Jan.2020, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS: U subotu skup opozicije kojim će biti označen početak kampanje bojkota

Savez za Srbiju (SzS) saopštio je da će srpska opozicija koja bojkotuje izbore u subotu, 1. februara održati prvi zajednički skup u Kombank dvorani u Beogradu kojim će biti označen početak "zajedničke kampanje bojkota lažnih izbora".Srpska opozicija će, kako danas navodi SzS, na tom skupu poslati poruku o značaja bojkota "kao faze u borbi za slobodne izbore i stvaranja uslova za normalan život u Srbiji".Nakon skupa u Kombank dvorani i usvajanja zajedničkog dokumenta, učesnici će u protestnoj šetnji otići do Radio televizije Srbije, kao "simbola i centra medijskog mraka u Srbiji", navedeno je u saopštenju.Navodi se da izbori u "potpunom medijskom mraku" nisu izbori već potpuni slom pravne države i ostataka demokratskih institucija.U saopštenju se navodi i da je srpska opozicija odlučna u poštovanju svojih obećanja i stava gradjana o nužnosti obezbedjivanja uslova za slobodne i poštene izbore i slobodne medija zbog čijeg je nepostojanja, donela odluku o bojkotu prolećnih izbora.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Skup opozicije za bojkot

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020

Opozicione stranke, koje su zbog nepostojanja uslova za slobodne i poštene izbore i slobodne medije donele odluku o bojkotu izbora, održaće prvi zajednički skup 1. februara u beogradskoj Kombank dvorani, saopštio je Savez za Srbiju...Kako se navodi, tim skupom će biti označen početak zajedničke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.