Skrivena kamera sa Dačićem na naslovnoj britanskog Sana

Izvor: Press, 30.Jan.2013, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skrivena kamera sa Dačićem na naslovnoj britanskog Sana

Jedan od najposećenijih tabloida na svetu je kao udarnu priču objavio skrivenu kameru sa našim premijerom. Objašnjavajući u tekstu o čemu se radi, ovaj tabloid je i napravio grešku kada je preneo da je Nemoguća misija hrvatski šou, koji se prikazuje na hrvatskoj televiziji.
San prenosi da se premijer dobro snašao u ovoj šali, očekujući reakciju njihovog premijera Dejvida Kamerona kada mu nameste sličnu situaciju.
Popularni video, koji trenutno ima preko milion pregleda na Jutjubu, ovih dana izaziva oprečne reakcije širom Srbije, a sada je odjeknuo čak i u Velikoj Britaniji i to na naslovnoj strani jednog od najčitanijih portala na svetu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dačićeva skrivena kamera na britanskom Sanu, CNN...

Izvor: Kurir, 31.Jan.2013, 00:26

Najpoznatiji tabloid na naslovnoj strani svog internet izdanja našao mesto za našeg srpskog i atraktivnu "voditeljku"..Svetski, a naš!..Kadrove iz "Nemoguće misije" sa premijerom Ivicom Dačićem objavljuju najjači svetski mediji! Najpoznatiji engleski tabloid, londonski San, na naslovnoj strani...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.