Školski kombi sleteo sa puta: U njemu bila deca VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 16:53

Školski kombi sleteo sa puta: U njemu bila deca VIDEO

Oko 13.30 sati dogodila se saobraćajna nezgoda na putu koji povezuje Srinjine i Gornje Sitno.

To je strm i vijugav put koji spaja ova dva mesta i gde su loši vremenski uslovi (kiša pada, put je klizav, a ponekad je i oblačno). Vozač je, upravljajući kombijem, sleteo ispod kolovoza u naselju Sirotkovići, javlja Dalmacija danas.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o školskom kombiju u kome su se u trenutku udesa nalazila deca. Na sreću, niko nije teže povređen, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali su iz predostrožnosti prevezeni radi ukazivanja lekarske pomoći.

Nesreću je potvrdila i splitska policija. "U 13.23 sati u mjestu Sitno Gornji na raskrsnici za Srinjine došlo je do sudara kombija. Policija je na mjestu događaja", rekla je Sanja Nazlić iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Saobraćaj na ovoj deonici puta odvija se naizmenično, jednom trakom, uz regulaciju policijskog službenika.

Zrinka Mužinić Bikić, direktorka Osnovne škole "Srinjine", rekla je za Slobodnu Dalmaciju da su, prema dosadašnjim informacijama, sva deca dobro.

"Deca su pri svesti. Neka su u modricama i za slučaj da su prevezena u splitsku bolnicu na detaljan pregled, ali prema informacijama koje imam, nema ozbiljnijih povreda. Bio je vozač i pet učenika naše škole. u kombiju“, rekla je direktorka Muzinić Bikić.

Podsećanja radi, pre nekoliko dana u blizini Leskovca je đački autobus takođe sleteo sa puta, ali srećom deca tog dana nisu išla u školu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.