Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2020, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školske klupe prazne: U polugodištu više od 2,5 miliona izostanaka

BANJALUKA - Analize uspjeha učenika u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj pokazale su da su izostanci đaka sa nastave mnogo veći problem od prolaznosti i uspjeha koji postižu, te je tako samo u prvom polugodištu ove školske godine broj izostanaka prešao preko 2,5 miliona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bježanje sa časova

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2020

Podatak da je u osnovnim i srednjim školama u RS u prvom polugodištu zabilježeno više do 2,5 miliona izostanaka đaka sa nastave je alarmantan ne samo za školski sistem, već i za roditelje, društvo, a za sobom može ostviti ozbiljnije posljedice u budućnosti...Posebno brine činjenica da su od...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.