Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2024, 17:14

Škodrić: KC Vojvodine dobija još jednu magnetnu rezonancu u toku ove godine

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Sanja Radojević Škodrić najavila je danas prilikom obilaska Kliničko bolničkog centara Vojvodine, da će ta zdravstvena institucija dobiti još jednu magnetnu rezonancu."Analizirali smo liste čekanja koje ne postoje za mamograf i skener, ali postoje za magnet i te liste čekanja su do godinu dana u zavisnosti od regije koja se snima. Razgovarali smo kako da rešimo te liste čekanja i jedan od načina je to što ćete dobiti novi magnet tokom 2024. godine", kazala je Radojević Škodrić prilikom obilaska i dodala da KC Vojvodine sada poseduje najsavremeniji mamograf i dve magnetne rezonance.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KC Vojvodine dobija još jednu magnetnu rezonancu u toku ove godine

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024

NOVI SAD – Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Sanja Radojević Škodrić najavila je danas prilikom obilaska Kliničko bolničkog centara Vojvodine, da će ta zdravstvena institucija dobiti još jednu magnetnu rezonancu. “Analizirali smo liste čekanja koje ne postoje...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.