Skarlet Johanson iznenađena kakvu je bebu rodila

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson iznenađena kakvu je bebu rodila

Glumica Skarlet Johanson (30) bila je iznenađena izgledom svoje tek rođene ćerke. Glumica je rodila Rouz pre pet meseci, a sada priznaje da nije očekivala da će devojčica tako izgledati. Ipak, danas ne bi promenila ništa kod nje.

- Bila sam iznenađena kada sam je videla. U glavi sam imala jasnu sliku svoje bebe. I, naravno, na svet je došla potpuno drugačija. Savršena, ali ne onakva kako sam je zamišljala. Sada je ne mogu zamisliti drugačije - rekla je Skarlet za "W" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << magazin.

Skarlet je samo 20 nedelja posle porođaja uspela da se vrati u formu i veruje da joj je dojenje pomoglo u tome.

- Dojenje je najbolji način da se vratite u formu. Ja sam tako uspela. Dojim svoju ćerku i uživam u tome - kaže ona.

Istovremeno, glumica priznaje i da je roditeljstvo "iscrpljujuće", bez obzira na to što uživa u vremenu koje provodi sa svojom ćerkom.

- Majčinstvo je divno, magično, ali i iscrpljujuće. Količina ljubavi koju osećam je neverovatna - rekla je Skarlet.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.