Izvor: Piplmetar.rs, 26.Feb.2024, 02:31

Skandal u Italiji: Pomoćnik Ivana Jurića „špijunirao“ trening Rome, slučajno ga uhvatila policija

S. T.


Videćemo da li će biti nekih sankcija

Foto: Tanjug/AP


Neverovatna situacija dogodila se u Italiji pred meč Serije A između Rome i Torina koji je na programu sutra. Policija je slučajno u rutinskoj kontroli uhvatila pomoćnika trenera Torineza, Ivana Jurića, gospodina Mišelea Orekija kako špijunira trening Vučice!
Naime, on je posmatrao taktičke zamisli Rome pred sutrašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << meč, a kada je policija naišla, on je odveden sa lica mesta.
Ovo nije prvi put da se dešava ista stvar. Naime, prošlog aprila, Orekijo je bio opremljen dodatnom opremom, a tada ga je primetio Nuno Santos. Da stvar bude bizarnija, takođe se ista stvar dogodila pred meč sa Romom.
Videćemo da li će ovoga puta biti nekakvih sankcija, pošto ih za sada, kako piše italijanski Korijere delo Sport, nema u najavi.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.