Situacija će uskoro biti rešena

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 18:26

"Situacija će uskoro biti rešena"

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da će uskoro situacija u Rusiji biti rešena.

Kako navode, svi ciljevi specijalne vojne operacije će biti realizovani.

"Pokušaj oružane pobune izazvalo je izrazito negativnu reakciju ruskog društva, što podržava i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin. Avanturističke težnje svih koji su uključeni u to imaju za cilj da destabilišu situaciju u Rusiji, da uruše naše jedinstvo i da podriju napore u cilju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osiguravanja pouzdane međunarodne bezbednosti. Pobuna ide naruku spoljnim neprijateljima Rusije“, navodi se.

Takođe, zvanična Moskva ističe da će Rusija nastaviti da sprovodi sve mere kako bi se osigurala bezbednost države, kako bi se odbranile sve vrednosti i kako bi se formirao multipolarni svetski poredak.

Ministarstvo je ujedno i upozorilo zapadne države da se suzdrže od bilo kakvih koraka da iskoriste trenutnu situaciju u Rusiji kako bi ostvarili sopstvene rusofobske ciljeve. Moskva je takođe saopštila i da veoma ceni principijelne stavove saveznika Rusije i njenih partnera, koji se već sada u punoj meri primećuju

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.