Subota, 24.06.2023.

18:15

"Situacija će uskoro biti rešena"

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da će uskoro situacija u Rusiji biti rešena.

Izvor: Sputnjik

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Kako navode, svi ciljevi specijalne vojne operacije će biti realizovani.

"Pokušaj oružane pobune izazvalo je izrazito negativnu reakciju ruskog društva, što podržava i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin. Avanturističke težnje svih koji su uključeni u to imaju za cilj da destabilišu situaciju u Rusiji, da uruše naše jedinstvo i da podriju napore u cilju osiguravanja pouzdane međunarodne bezbednosti. Pobuna ide naruku spoljnim neprijateljima Rusije“, navodi se.

Takođe, zvanična Moskva ističe da će Rusija nastaviti da sprovodi sve mere kako bi se osigurala bezbednost države, kako bi se odbranile sve vrednosti i kako bi se formirao multipolarni svetski poredak.

Ministarstvo je ujedno i upozorilo zapadne države da se suzdrže od bilo kakvih koraka da iskoriste trenutnu situaciju u Rusiji kako bi ostvarili sopstvene rusofobske ciljeve. Moskva je takođe saopštila i da veoma ceni principijelne stavove saveznika Rusije i njenih partnera, koji se već sada u punoj meri primećuju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: