Izvor: N1 televizija, 06.Mar.2021, 15:43

Siromaštvo i zagađen vazduh samo su neki od problema Zapadnog Balkana

Zagađen vazduh, siromaštvo, odlazak mladih iz zemalja regiona, pandemija, nedostatak demokratije, loš obrazovni sistem i slabe institucije problemi su koji ne poznaju granice i rešenja za njih ne mogu biti parcijalna, već isključivo regionalna, rečeno je na sastanku Regionalne akademije za razvoj demokratije u Beogradu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Siromaštvo, zagađen vazduh i odlazak mladih su problemi celog Zapadnog Balkana, rešenja moraju biti zajednička"

Izvor: Blic, 06.Mar.2021

U Beogradu je održan sastanak Regionalne akademije za razvoj demokratije tokom kog su poslanici, ministri, zvaničnici i aktivisti iz regiona razgovarali o mogućnostima saradnje u regionu i pronalaženju zajedničkih rešenja za probleme sa kojima se suočavaju sve države zapadnog Balkana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.