Šiptari u Tirani koordinišu napad na Martijev izveštaj

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šiptari u Tirani koordinišu napad na Martijev izveštaj

Jakup Krasnići, vršilac dužnosti predsednika Kosmeta, otputovao je u Tiranu gde će, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, sa predstavnicima vlasti Albanije razgovarati o koordinaciji i zajedničkim aktivnostima pred zasedanje Parlamentarne Skupštine Saveta Evrope, koja će razmatrati izveštaj Dika Martija.

Kako prenose beogradski mediji, Krasnići će se u Tirani imati sastanke sa predsednikom Bamirom Topijem, premijerom Saljijem Berišom, koji je uklanjao dokaze protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tačija, zatim sa predsednicom Skupštine Džosefinom Topali i sa predstavnicima delegacije Albanije u Savetu Evrope.

U Strazburu će krajem januara biti održano zasedanje Parlamentarne skupštine Saveta Evrope na kojem će biti razmatran izveštaj Dika Martija koji optužuje aktuelnog kosmetskog premijera Hašima Tačija da je odgovoran za trgovinu ljudskim organima nestalih i kidnapovanih kosmetskih Srba.

Nezvanično se saznaje da će Dik Marti svedočiti u utorak 18. januara pred članovima Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta u Strazburu, dok bi njegov izveštaj trebalo da bude usvojen na sednici Parlamentarne skupštine 25. januara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.