Siniša Mali otkrio zašto ga je Vučić zvao jutros u 06.05 i zbog čega mu je teško da radi u gradu gde predsednik živi (VIDEO)

Izvor: Press, 13.Sep.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali otkrio zašto ga je Vučić zvao jutros u 06.05 i zbog čega mu je teško da radi u gradu gde predsednik živi (VIDEO)

Gradonačelnik Beograda je objasnio zašto mu je teško da radi u gradu u kome živi i radi predsednik Srbije.
Foto: Tanjug
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da nije lako živeti i raditi u gradu u kome živi i radi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jer on stalno kontroliše da li su završeni radovi u prestonici i kako se odvijaju. Ipak, ističe da ta vrsta "pritiska" tera njega i njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << saradnike da budu još bolji i efikasniji.
Gostujući na RTS, prvi čovek Beograda je iskoristio priliku da zahvali predsedniku Vučiću na podršci, ali je napomenuo da nije lako živeti i raditi u istom gradu sa njim.
- Nije lako raditi u gradu u kome i on radi i živi. Gura vas da budete bolji. On vas svakog dana zove i pita - da li je završena ova fasada ili nije, da li je asfaltiran ovaj put ili nije, da li je ovaj kontejner pomeren ili nije - rekao je Mali.
Kaže da predsednik Srbije stalno proverava da li su ispoštovani rokovi za izvođenje radova.
- On je sinoć imao obraćanje naciji, ko zna kada je došao kući. Jutros u 06:05, zvoni telefon, i on me pita kada kreću radovi od aerodoroma do petlje "Lasta" - kazao je gradonačelnik Beograda.
Mali je podsetio da je rekonstruisan put od same zgrade aerodroma do autoputa, da je pridodato zelenilo između dve trake.
Najavio da će isti radovi biti izvedeni i na autoputu od beogradske vazdušne luke do petlje "Lasta", gde će biti pridodati novi stubovi javne rasvete sa LED osvetljenjem i cvećem.
- To me stalno pita Vučić. Kad će cveće ovde? Gde je cveće na tri bandere u Kneza Miloša na kojima je nedostajalo - ukazao je Mali i objasnio da su to sve dobre stvari, jer vas teraju da budete bolji.
- Mada nije lako živeti i raditi u istom gradu, gde radi i on, te nas kritike teraju da budemo bolji. A, građane Beograda molim za malo strpljenja. Radimo jednu lepu stvar za naš grad. Sređujemo bulevare, koji nisu rađeni decenijama - istakao je prvi čovek prestonice i ponovio da će najveći broj radova biti gotov do kraja oktobra.
I za Ruzveltovu i za Bulevar oslobođenja i Slaviju rok je 6. novembar, na osnovu ugovora sa izvođačem.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.