Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2023, 10:18

Sindikat policije Sloga: Građani za predaju oružja da pozovu 192, a ne da ih donose u stanicu

Sindikat policije Sloga pozvao je danas građane koji su pronašli, čuvaju ili poseduju eksplozivne ostatke iz rata, neeksplodirana ubojna ili minsko eksplozivna sredstva da ih ne donose lično u policijske stanice već da na broj 192 pozovu policijske službenike koji će doći da ih preuzmu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sindikat policije Sloga: Građani za predaju mina i bombi da pozovu 192, a ne da ih donose u stanicu

Izvor: Beta, 09.Maj.2023

Sindikat policije Sloga pozvao je danas građane koji su pronašli, čuvaju ili poseduju eksplozivne ostatke iz rata, neeksplodirana ubojna ili minsko eksplozivna sredstva da ih ne donose lično u policijske stanice već da na broj 192 pozovu policijske službenike koji će doći da ih preuzmu."Ističemo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.