SINDIKALCI JELI S GOLIH DEVOJAKA!

Izvor: Kurir, 10.Mar.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINDIKALCI JELI S GOLIH DEVOJAKA!

Atraktivna plavuša leži na stolu u crnim gaćama. Na nogama joj je postavljen mezetluk od najfinije pršute i suvog mesa, a na grudima joj je iseckano voće. Ovo nije scena iz nekog filma, već susret Sindikata pravosuđa Srbije, na kojem ...

BEOGRAD - Meso na sve strane!

Atraktivna plavuša leži na stolu u crnim gaćama. Na nogama joj je postavljen mezetluk od najfinije pršute i suvog mesa, a na grudima joj je iseckano voće. Ovo nije scena iz nekog filma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << već susret Sindikata pravosuđa Srbije, na kojem unajmljene nage devojke izigravaju poslužavnike!

Fotografije sa ovog događaja poslao nam je Dragan Nedeljković, predsednik Sindikata organizacija pravosudnih organa Srbije, koji je optužio suparnički Sindikat pravosuđa Srbije da zloupotrebljava organizaciju za lične interese.

- Strašno! One leže na stolu, a pored njih lubenice. Fotografije su nam dostavile čestite kolege, koje su nažalost bile prinuđene da prisustvuju tom ogavnom činu. To liči na sve osim na druženje radnika pravosuđa - tvrdi Nedeljković.

On takođe ističe da poseduje dokaze o finansijskim malverzacijama i da je spreman to da predoči nadležnim organima i javnosti.

- Konkretno, posedujem dokaze da na račun Sindikata pravosuđa Srbije novac uplaćuju firme i pojedinci protiv kojih se vodi krivični postupak ili čiji su bliski srodnici u zatvoru - zaključio je Nedeljković.

S druge strane, Slađanka Milošević, predsednica Sindikata pravosuđa Srbije, za Kurir kaže da su Nedeljkovićevi navodi neistiniti.

- Važimo za smeran sindikat. Ne znam odakle Nedeljkoviću takve informacije i slike. Nikad nismo unajmili gole devojke za svoje susrete. Uostalom, čak i da pravimo bahanalije, mi to radimo od naših para - pravda se Miloševićeva.

S. Mališić - K. Blagović

Orbović: Ovo ima samo u „Kaliguli”

U drugim sindikatima kažu da su im proslave pristojne.

Ljubisav Orbović, predsednik SSSS, u čijem je sastavu i pomenuti sindikat, tvrdi da nikad tako nešto nije video uživo, već samo na filmu.

- Prvi put čujem za to. Ne mogu da verujem da se to dešava, a da ja ne znam. Gledao sam „Kaligulu”, ali na sindikalnim skupovima to nisam video - rekao je Orbović.

Ranka Savić iz ASNS kaže da tako nešto nikad ne bi moglo da se dogodi u sindikatu koji ona vodi:

- Bože sačuvaj! Ne mogu da verujem! Ako je istina, to je van pameti!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Sindikalci jeli pršutu sa gole devojke

Izvor: Radio 021, 10.Mar.2012

Sindikat pravosuđa je na svom poslednjem sastanku unajmio golu devojku, sa čijeg su nagog tela sindikalci jeli pršutu i voće.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.