Sindi: Nevena, mnogo te volim i nedostaješ mi!

Izvor: Blic, 15.Apr.2013, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi: Nevena, mnogo te volim i nedostaješ mi!

Sindi se juče uključila uživo iz kuće u emisiju "VB magazin" i odgovarala na pitanja u vezi sa sukobom između Nevene i nje. Greškom misleći da je u studiju njena sestra Nevena, Modelsica joj je poručila da je mnogo voli i da joj nedostaje, pa se sledila kada je shvatila da pored voditeljke Marijane sedi manekenka koja ju je udarila.

Pre nego što je počela "igra istine", Marijana je upitala Sindi da li želi nešto da poruči Neveni. Misleći da je reč o njenoj sestri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Modelsica je rekla:

- Da je pozdravim puno i da joj kažem da je volim i da mi nedostaje i moja Petrica i cela moja porodica.

Kada je čula glas Nevene Miličević, Sindi je shvatila da je pogrešila i sledila se. Odgovarajući na pitanja, ona je rekla da nije imala ništa protiv manekenke pre ulaska u kuću.

VIDEO> Sindi u "igri istine":

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindi: Nevena, mnogo te volim i nedostaješ mi! VIDEO

Izvor: Poznati.info, 15.Apr.2013

Sindi se juče uključila uživo iz kuće u emisiju “VB magazin” i odgovarala na pitanja u vezi sa sukobom između Nevene i nje. Greškom misleći da je u studiju njena sestra Nevena, Modelsica joj je poručila da je mnogo voli i da joj nedostaje, pa se sledila kada je shvatila da pored voditeljke...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.