Sin nožem ubio oca u selu kod Blaca

Izvor: Blic, 22.Avg.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin nožem ubio oca u selu kod Blaca

Milan Jevtović (52) koji je živeo i radio u Leskovcu, a rodom je iz sela Suvi do kod Blaca, pronađen je danas mrtav, ispred porodične kuće u ovom blačkom selu.

Njegovo beživotno telo komšije su pronašle na stepenicama i odmah pozvale policiju koja je po nezvaničnim saznanjima ustanovila da na telu nesrećnog čoveka ima više uboda oštrim predmetom, najverovatnije nožem.

- Telo je dato na obdukciju koja će pokazati tačne uzroke smri – prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kratko Mališa Stojanović, istražni sudija Višeg suda u Prokuplju.

Po nezvaničnim informacijama sumnja se da je nesrećnog čoveka sa više uboda nožem u predelu stomaka usmrtio sin, P.J (22), koji živi u Derventi u Republici Srpskoj, a sa kojim je preksinoć Jevtović došao u porodičnu kuću.

Očekuje se da istraga otkrije detalje ovog ubistva.

Inače, pokojnog Jevtovića komšije opisuju kao mirnog i staloženog čoveka, koji je radio kao profesor fizike u Leskovcu, gde je živeo sa drugom surpugom, dok je iz prvog braka imao P.J i još jednog sina. Motiv ovog svirepog ubistva je nepoznat a nezvanično saznajemo da policija intenzivno traga za P.J.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U BLACU: Sin ubio oca nožem!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2013

Milan Jevtović (52) pronađen mrtav na stepeništu svoje kuće, policija sumnja da ga je usmrtio P. J., koji je zatim pobegao u Derventu..BLACE - Otac mu kupio stan, a on ga krvnički ubio?..Milan D. Jevtović (52) iz Leskovca pronađen je mrtav juče ujutru na stepeništu svoje kuće u selu Suvi Do...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.