Sin Svetozara Marovića na liječenju u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Svetozara Marovića na liječenju u Beogradu

PODGORICA - Sin predsjednika Političkog savjeta crnogorske vladajuće DPS Svetozara Marovića, Miloš Marović, nalazi se "na medicinskom tretmanu u Beogradu".

To je saopštio njegov advokat Vladan Bojić.

Bojić je prenio obavještenje roditelja Miloša Marovića da je jutros u njihovu kuću u Budvi došla policija, s nalogom za hapšenje njihovog sina, po nalogu crnogorskog specijalnog tužioca za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Milivoja Katnića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Miloš Marović se dovodi u vezu s nelegalnom prodajom državnog zemljišta u opštini Budva.

Zbog sumnji u malverzacije oko prodaje zemljišta ranije je uhapšena grupa budvanskih lokalnih funkcionera, a među njima je i brat Svetozara Marovića, Dragan Marović.

Zbog istih sumnji uhapšena je i strina Svetozara Marovića - Mirjana Marović, a nedavno je uhapšena, pa potom puštena iz pritvora i Marovićeva kćerka Milena Marović Bogdanović.

Advokat Bojić je specijalnog tužioca Milivoja Katnića obavijestio da će Miloš Marović biti dostupan tužilaštvu čim završi medicinski tretman u Beogradu.

"Miloš Marović ne namjerava da ometa postupak krivičnog izviđaja ili istrage i biće svakako dostupan odmah nakon zadovoljavajuceg razrješenja njegovog zdravstvenog stanja", poručio je Bojić Katniću.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.