Sin Aleksandra Vučića je u stabilnom stanju, ali i dalje se nalazi na infektivnoj klinici radi daljeg praćenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 15:29

Sin Aleksandra Vučića je u stabilnom stanju, ali i dalje se nalazi na infektivnoj klinici radi daljeg praćenja

Predsednik Vučić je sinoć svoje pratioce na Instagramu obavestio da je njegov stariji sin zaražen korona virusom.

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, je u stabilnom stanju. On je i dalje na Infektivnoj klinici u Beogradu, i njegovo stanje se prati.

- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je korona virusom, a klinička slika mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš to. Voli te tata, svi te volimo - naveo je Vučić.

On je, inače, prethodnih dana govorio o angažovanju sina Danila i ćerke Milice koji, kako je rekao, volontriaju otkako je proglašena epidemija korona virusa. Na jednoj od konferencija za medije Vučić je izjavio da njegova deca nose penzionerima hemiju, hranu i osnovne namirnice koje su im neophodne.

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on Apr 8, 2020 at 11:42am PDT

Pre dva dana i premijerka Ana Brnabić, pričala je gostujući na televiziji o humanitarnom radu dece predsednika Srbije. Ona je tada pokazala i fotografiju Danila i Milice, kako volontiraju i nose pomoć za starije sugrađane.

O tome da je Danilo Vučić pozitivan na koronu izvestili su i američki mediji, poput "Njujork Tajmsa" koji je preneo ovu vest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsednikov sin STABILNO: Danilo se i dalje nalazi na Infektivnoj klinici radi daljeg praćenja

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2020

Predsednik Vučić je sinoć svoje pratioce na Instagramu obavestio da je njegov stariji sin zaražen virusom korona SINpredsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, je u stabilnom stanju. On je i dalje na Infektivnoj klinici u Beogradu, i njegovo stanje se prati. - Kada je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.