Рок симфонија „Simply the best“ вечерас поново у Српском народном позоришту

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 08:39

Рок симфонија „Simply the best“ вечерас поново у Српском народном позоришту

Рок симфонија „Simply the best“ након низа успешних концерата, поново стиже у Српско народно позориште у Новом Саду у понедељак 11. марта у 20 часова. Фото: Марија Ердељи Тина Тарнер оставила је неизбрисив траг у свету музике, забаве и културе. Неисцрпна је инспирација многима, а >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њен значај осећа се и у генерацијама које долазе. Њени хитови као што су „Proud Mary“, „What’s Love Got to Do with It“, „Simply the best“, и многи други, постали су класици.
Рок симфонија „Simply the best“, првенствено је посвећена краљици рока, која је инспирисала и Зрењанинску филхармонију. Посетиоци ће имати прилику да чују неке од најутицајнијих и најпознатијих Тининих песама, али и музичара који су деловали у сличном периоду кад и она.
Велики задатак да „уђе у њене ципеле“ поверен је солистикињи Јулијани Винцан, док ће Александар Бојовић извести песме бендова као што су „Gun’s and roses“, „Deep purple“, „AC/DC“, али и чувене дуете који су обележили Тинину светску каријеру.
Premijera predstave „Šta me snađe“ 24. marta u Srpskom narodnom pozorištu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рок симфонија „Simply the best“ вечерас поново у Српском народном позоришту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.