Simič: Neće biti kažnjeni svi koji nisu platili porez

Izvor: Blic, 08.Sep.2013, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simič: Neće biti kažnjeni svi koji nisu platili porez

Direktor poreske uprave Ivan Simič izjavio je danas da neće biti kažnjeni svi koji nisu platili porez, nego oni kojima slučaj nije zastareo.

- Moramo da znamo da će u nekim slučajevima doći i do zastarevanja, jer sve ono što je starije od pet godina... da ne bi bila neka očekivanja da će biti kažnjeni svi, jer oni kojima je zastarelo neće moći da budu kažnjeni niti će od njih biti moguće naplatiti porez - rekao je Simič Radio-televiziji Srbije.

Poreska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uprava utvrdila je da više od 600 osoba nije prijavilo imovinu vredniju od 300.000 evra.

Povezane vesti: Simič: Podaci o imovini nekih lica neverovatni, poslednji poziv za prijavu

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Simič: Neće biti kažnjeni svi koji nisu platili porez

Izvor: Vesti-online.com, 09.Sep.2013, 05:27

Direktor Poreske uprave Ivan Simič kaže da neće biti kažnjeni svi koji nisu platili porez, nego oni kojima slučaj nije zastareo..."Moramo da znamo da će u nekim slučajevima doći i do zastarevanja, jer sve ono što je starije od pet godina. Da ne bi bilo nekih očekivanja da će biti kažnjeni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.