Sićve TV istovremeno uživo sa dve lokcije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2022, 13:12

Sićve TV istovremeno uživo sa dve lokcije! (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, jutros je obišao radove na železničkoj stanici Novi Beograd.

Tom prilikom uključio se "onlajn" i razgovarao sa direktorom "Beograd puta", Ivanom Tejićem, koji se nalazio na radovima u Zemunskom naselju "Šangaj".

U "lajv" prenosu su razmenili utiske o napretku radova koji su u toku na obe lokacije, a Vesić je istakao da će rekonstrukcija železnice doneti potpuno novu budućnost i bolju povezanost građanima Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić pomera granice: Sićve TV prvi put uživo sa dve lokacije VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2022

Zamenik gradonacelnika Beograda Goran Vesić obišao je radove na železničkoj stanici Novi Beograd.

Nastavak na B92...

VESIĆ: Izgradnja nadvožnjaka u Batajnici biće gotova u maju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2022

Radovi na izgradnji nadvožnjaka preko brze pruge Beograd-Novi Sad, koji spaja Batajnicu i naselje Šangaj, biće gotovi u maju, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić...On je prilikom obilaska završnih radova oko železničke stanice Novi Beograd, putem video poziva razgovarao sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.