Sević: Priča sa ulice je da Maca bude upravnik pozorišta

Izvor: Kurir, 21.Sep.2012, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sević: Priča sa ulice je da Maca bude upravnik pozorišta

NOVI SAD - U Novom Sadu je počela peta sednica novog saziva skupštine grada, a prva otkako je u Novom Sadu promenjena vladajuća većina, na čijem dnevnom redu su uglavnom razrešenja i imenovanja.

Sednici prisustvuje 71 odbornik, a na dnevnom redu je razrešenje i imenovanje članova škupštinskih saveta i imenovanje i razrešenje članova upravnih i nadzornih odbora javnih i javno-komunalnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Novi Sad.

"Razrešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i izbor članova skupštinskih saveta je neophodan da bi se prilagodio novoj većini u gradskom parlamentu", rekao je predsednik skupštine Siniša Sević.

On je kazao da na današnjoj sednici neće biti imenovani direktori javnih ustanova već da će po izboru upravnih i nadzornih odbora tim odborima ostati u nadležnosti da u narednom periodu odluče da li će na svojim mestima ostati dosadašnji direktori ili treba da se imenuju novi.

Sević je istakao da mu nije stigao nikakav predlog o imenovanju v.d. upravnika Pozorišta mladih i kako je rekao ne želi da komentariše "priče sa ulice" o predlogu da na tu funkciju bude imenovan glumac Dragan Marinković Maca.

Na konstataciju novinara da se ne radi o "pričama sa ulice" već da je SPO juče izdao saopštenje za javnost u kome se navodi da je Marinković njihov kandidat za prvog čoveka pozorišta mladih, Sević je ponovio da u skupštinu nije stigao nikakav zvaničan predlog i da to pitanje nije za njega već za članove gradskog odbora SPO.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija napustila sednicu skupštine u Novom Sadu

Izvor: Blic, 21.Sep.2012

Odbornici opocizije u skupštini grada Novog Sada napustili su sednicu novosadskog parlamenta pošto su glasali za predloge o razrešenju i izboru članova skupštinskih saveta...Tokom rasprave oko utvrđivanja dnevnog reda predstavnici SRS, DS i LSV najavili su takav epilog nastavka sednice...Predsednik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.