Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2020, 11:25

Severna Mitrovica bira gradonačelnika

Građani Severne Mitrovice na Kosovu i Metohiji danas biraju novog gradonačelnika.

Kako je javila Radio televizija Srbije svih 27 biračkih mesta otvoreno je na vreme, jutros u 7.00, a moći će da se glasa do 19 časova.

Iako u Severnoj Mitrovici važi zabrana kretanja posle 19 časova zbog pandemije korona virusa, danas će kretanje biti dozvoljeno do 22.00.

Građani biraju između četiri kandidata za gradonačelnika.

Ispred Srpske liste kandidovan >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Milan Radojević, a u trci su još i nezavisni kandidat Dušan Milunović, kao i predstavnici albanskih partija Samooopredeljenja i Demokratske partije Kosova Erden Atić i Fljorent Azemi.

Stanovnici Severne Mitrovice na birališta izlaze pošto je dosadašnji gradonačelnik Goran Rakić preuzeo ministarsku dužnost u Vladi Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.