Severina objavila videospot za novi singl Kuda za vikend?

Izvor: Beta OMS, 20.Jul.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina objavila videospot za novi singl 'Kuda za vikend?'

Na Severininoj Facebook stranici danas u podne premijerno je objavljen videospot za novi singl "Kuda za vikend?".Videospot za četvrti singl s nadolazećeg albuma sniman je u Los Andjelesu (Los Angeles) mobilnim telefonom. "Obožavam ovu pjesmu", napisala je  Severina."Kuda za vikend?", nakon "Kao", "Otrove" i "Mrtav bez mene", četvrti je po redu singl s nadolazećeg albuma, čiji se izlazak očekuje do kraja septembra.Autori pesme su Miloš Roganović i Filip Miletić.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.  (Kraj OMS poruke)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Premijera: Severina – Kuda za vikend

Izvor: Tracara.com, 20.Jul.2017

Snimala spot mobilnim (foto: pr) Četvrti po redu singl s novog albuma, Kuda za vikend?, čiji je spot sniman u Los Angelesu iz ruke mobilnim telefonom, Severina je premijerno objavila danas tačno u podne na svojoj Facebook stranici. “Obožavam ovu pjesmu” kratko je napisala Severina na društvenim...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.