Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2023, 12:13

Sestra iz GAK 'Narodni front' prenosila porođaj na TikToku, hitno suspendovana

Uprava Ginekološko akušerske klinike "Narodni front" najoštrije je osudila postupak medicinske sestre koja je prošle noći na društvenoj mreži TikTok prenosila porođaj iz te klinike. Navode da je ona po hitnom postupku suspendovana i da je pokrenut disciplinski postupak, javlja N1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sestra iz GAK „Narodni front“ prenosila porođaj na TikToku, uprava klinike navodi da je hitno suspendovana

Izvor: Danas, 26.Apr.2023

Čitaoci N1 imali su noćas neverovatnu priliku da posmatraju direktan prenos porođaja u GAK "Narodni front" na društvenoj mreži TikTok. Za portal N1 kažu da su zgroženi ovim postupkom medicinske sestre.

Nastavak na Danas...

EVO KAKO JE KAŽNJENA ZAPOSLENA KOJA JE SNIMALA NAGE ŽENE: Prvo oglašavanje GAK Narodnog fronta

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023

Uprava Ginekološko akušerske klinike „Narodni front“ je zgrožena i najstrožije osuđuje postupak medicinske sestre.., koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Jellena, a širi snimke iz operacione sale i širi ih društvenim mrežama, odnosno uživo ih prenosi iz operacione sale Klinike,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.