Šesta žrtva saobraćajne nesreće u selu Barlovu 30. aprila

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesta žrtva saobraćajne nesreće u selu Barlovu 30. aprila

U Niškom kliničkom centru je preminu Radivoje Vučić (58), iz Kuršumlije, od posledica saobraćane nesreće na magistralnom putu Niš-Priština, gde su se, 30. aprila, sudarili autobus i kamion, potvrđeno je danas agenciji Beti u Niškom kliničkom centru.

Vučić je šesta žrtva ove teške saobraćajne nesrećekoja se desila u selu Barlovu.

U saobraćajnoj nesreći zadobio je teške neurohirurške povrede.

U sudaru kamiona i autobusa Niš ekspresa na licu mesta su poginuli njihovi vozači i dve putnice autobusa. Dan nakon toga preminula je još jedna putnica autobusa.

Od šetoro poginulih četvoro je iz Kuršumlije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šesta žrtva saobraćajne nesreće u selu Barlovu 30. aprila

Izvor: Danas, 03.Jun.2019

U Niškom kliničkom centru je preminu Radivoje Vučić (58), iz Kuršumlije, od posledica saobraćane nesreće na magistralnom putu Niš-Priština, gde su se, 30. aprila,  sudarili autobus i kamion, potvrđeno je danas agenciji  Beti u Niškom kliničkom centru. Članak Šesta žrtva saobraćajne...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.