Šešelj na Miloševićevom grobu: Na Đinđićev grob šaljem Šarovića sa glogovim kocem!

Izvor: Press, 11.Mar.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj na Miloševićevom grobu: Na Đinđićev grob šaljem Šarovića sa glogovim kocem!

Ovo mi je prvi put da dolazim na njegov grob i mi smo u Hagu bili saborci, prijatelji i potresen sam jer je sramota za Srbiju da se jednom haškom junaku ne odaju državne počasti a odaju se kriminalcima i mafijašima, izdajnicima poput Zorana Đinđića.
Danas je celi džavni vrh morao da bude ovde jer je on ubijen zato što je branio srpske nacionalne interese. Istorija će tek dati pravu ocenu uloge svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od nas u političkim zbivanjima od devedesetih godina naovamo. U Hagu smo postali iskreni prijatelji i ja sam ponosan na to prijateljstvo. Ostao mi je u sećanju kao nepokolobljiv borac koji se temeljito spremao za svoje nastupe u sudnici haškog Tribunala a ubili su ga u najmanju ruku nepružanjem adekvatne medicinske pomoći.

Grob Zorana Đinđića neću posetiti ali može se vrlo lako desiti da sutra u 12 časova pošaljem svog zamenika Nemanju Šarovića u Aleju velikama Novog groblja u Beogradu sa glogovim kocem u rukama, naglasio je Šešelj.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.