Šeril Kol: Zbog bivšeg muža sam bila na ivici nervnog sloma

Izvor: Blic, 21.Jul.2014, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeril Kol: Zbog bivšeg muža sam bila na ivici nervnog sloma

Poznata britanska pevačica, dve nedelje posle udaje za Francuza Žan-Bernarda Fernandeza-Versinija, progovorila je o razvodu sa fudbalerom Ešlijem Kolom.

- Bila sam luda. Nije bilo vatre u meni. Nisam više osećala strast, bila sam malo mrtva. Bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Nisam spavala, nisam jela. Pokušavaš da spavaš i onda odjedanput svet postane preglasan! Bila sam na ivici nervnog sloma. Potražila sam stručnu pomoć tada - iskrena je Šeril o teškom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je imala posle razvoda sa Ešlijem Kolom.

Šeril sa mužem Žan Bernandom

Ističe da je sve to za nju zapravo bila jedna velika škola.

- Znate šta sam shvatila u proteklih nekoliko godina? Odbijam da dopustim da me nečije ogavno ponašanje promeni. Ako me tretiraš kao go*no neću zbog toga postati ogorčena i luda. Ostaću osoba koja jesam, sa vrednostima i verovanjima koja sam imala i pustit ću te da se sam baviš svojim sra*ima - kaže ona.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.