Sergej Šojgu sutra u Beogradu: Prisustvovaće obeležavanju Dana oslobođenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Šojgu sutra u Beogradu: Prisustvovaće obeležavanju Dana oslobođenja

Prisustvovaće vojnoj paradi

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu doputovaće sutra u posetu Beogradu, gde će prisustvovati obeležavanju Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

Foto: Profimedia

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane Srbije, ministar Šojgu će prisustvovati prikazu operativnih sposobnosti Vojske Srbije „Sloboda 2017“. Šojguu će biti priđen svečani doček na aerodromu "Nikola Tesla", a nakon toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planirano je da se sastane sa ministrom odbrane Srbje Aleksandrom Vulinom.

Foto: Profimedia

Predviđeno je da Šojgu položi venac na Spomenik oslobodiocima Beograda i Spomenik sovjetskom vojniku na Novom groblju. U popodnevnim satima on će u Hramu Svetog Save razgovarati sa patrijarhom SPC Irinejom.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski ministar odbrane sutra u Beogradu, prisustvuje svečanosti povodom Dana oslobođenja

Izvor: Blic, 19.Okt.2017

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu doputovaće sutra u posetu Beogradu, gde će prisustvovati obeležavanju Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu...Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane Srbije, ministar Šojgu će prisustvovati Prikazu operativnih sposobnosti Vojske Srbije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.