Izvor: Blic, 04.Jan.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šerbedžija i prijatelji 8. januara ponovo u Sava centru

Glumac Rade Šerbedžija održaće, zbog velikog interesovanja publike, još jedan koncert u beogradskom Sava centru 8. januara, na kome će gost biti i Predrag Cune Gojković.

Koncert pod nazivom "Rade Šerbedžija i prijatelji" počeće u 20.00, a ulaznice za taj nastup mogu se kupiti na blagajnama Sava centra, Bilet servisa i Tiketlajna po ceni od 900, 1200, 1500 i 1800 dinara, saopšteno je iz Sava centra.

Kao gosti pojaviće se Kemal Monteno, Predrag Cune Gojković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vlatko Stefanovski, bend "Apsolutno romantično" i Jure Ivanušić.

Šerbedžija je 30. decembra prošle godine nastupio pred punom Velikom dvoranom Sava centra, a gosti su bili Vlatko Stefanovski, Kemal Monteno, Đorđe Balašević, Maja Tatić, Jure Ivanušić i bendovi "Apsolutno romantično" i "Livio Morosin bend".

"Koncerte održavam baš pred Novu godinu, jer u to vreme niko ništa ne snima. Dolazim u naše krajeve da se susretnem s našom publikom, koja mi pomaže na tim koncertima da napunim baterije pevajući i govoreći poeziju na mom jeziku", rekao je Šerbedžija agenciji Beta pre prvog nastupa u Beogradu.

Zagrebački glumac, koji od početka 1990-ih godina ostvaruje uspešnu karijeru u Holivudu, upravo je završio snimanje filma "The Eye" sa glumicom Džesikom Albom i "The Code" režiserke Mimi Leder sa Antonijom Banderasom i Morganom Frimenom.

On je Beti najavio i da će igrati ulogu ostarelog Vase Ladačkog u filmu koji po svom scenariju namerava da snimi Balašević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.