Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023, 22:28

Seničić: Oko 100 državljana Srbije na Siciliji, sutra informacije od Er Srbije

Oko 100 državljana Srbije ostalo je na Siciliji zbog aktivnosti vulkana Etna, koji je doveo do zatvaranja aerodroma u Kataniji, izjavio je večeras za Tanjug direktor Jute Aleksandar Seničić i dodao da očekuje da će sutra od Er Srbije dobiti informacije da li postoji šansa da se organizuje vanredni let kako bi se oni vratili u Srbiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OKO 100 SRBA OSTALO NA SICILIJI Aviokompanije obustavile letove zbog vulkana Etna, oglasio se direktor Jute

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Oko 100 državljana Srbije ostalo je na Siciliji zbog aktivnosti vulkana Etna, koji je doveo do zatvaranja aerodroma u Kataniji, izjavio je večeras za Tanjug direktor Jute Aleksandar Seničić i dodao da očekuje da će sutra od Er Srbije dobiti informacije da li postoji šansa da se organizuje vanredni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.