Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 23:15

OKO 100 SRBA OSTALO NA SICILIJI Aviokompanije obustavile letove zbog vulkana Etna, oglasio se direktor Jute

Oko 100 državljana Srbije ostalo je na Siciliji zbog aktivnosti vulkana Etna, koji je doveo do zatvaranja aerodroma u Kataniji, izjavio je večeras za Tanjug direktor Jute Aleksandar Seničić i dodao da očekuje da će sutra od Er Srbije dobiti informacije da li postoji šansa da se organizuje vanredni let kako bi se oni vratili u Srbiju. Seničić je za Tanjug rekao da je oko 70 osoba otišlo u individualnom aranžmanu na Siciliju, dok je oko 30 njih otputovalo u okviru turističkog programa jedne turističke agencije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oko 100 državljana Srbije ostalo na Siciliji zbog aktivnosti vulkana Etna

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2023

Oko 100 državljana Srbije ostalo je na Siciliji zbog aktivnosti vulkana Etna, koji je doveo do zatvaranja aerodroma u Kataniji, izjavio je večeras direktor Jute Aleksandar Seničić.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.