Izvor: B92, 03.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senić: Program za obnovu Srbije

Beograd, Leskovac -- Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Vlajko Senić kaže da ta stranka ima program za obnovu Srbije.

SPO je saopštio da je Senić tokom posete Borči i Vrčinu rekao da će ta stranka program ostvariti osnivanjem malih i srednjih preduzeća, vraćanjem imovine oduzete posle 1945. i ulaganjem u poljoprivredu.

Senić je rekao i da će SPO u Skupštini tražiti da građanima bude omogućeno izjašnjavanje o tome da li žele republiku ili monarhiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Tražićemo Ministarstvo poljoprivrede"

Predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević izjavio je u Leskovcu da će SPO, na čijoj se listi nalaze i kandidati te stranke, tražiti Ministarstvo poljoprivrede u budućoj Vladi Srbije.

"Mi imamo najbolji program za razvoj sela, a to dokazuju funkcioneri Demokratske stranke i G17 plus koji na mitinzima promovišu naš program. Kako mogu da pomognu selu oni koji u jednoj srpskoj štali kažu da se krava oštenila'', rekao je Rističević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.