Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2021, 15:30

Seminari u Petnici odloženi, mlađi predavači traže ostavke rukovodstva

Kako N1 nezvanično saznaje, rad istraživačke stanice Petnica blokiran je do daljeg, a mlađi predavači zatražili su ostavke rukovodstva. Prema našim saznanjima, seminari koji je trebalo da počnu u četvrtak i petak odloženi su i za sada nema indicija da bi mogli da budu održani po planu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Petnica „u blokadi“ zbog istrage – učenika nema, traži se ostavka uprave

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2021

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu pokrenulo je predistragu, nakon pisanja medija o seksualnom zlostavljanju u istraživačkoj stanici "Petnica". U Tužilaštvu kažu da do sada niko nije podneo prijavu. N1 saznaje i da je rad Petnice do daljeg blokiran - seminari koji je trebalo da počnu u četvrtak...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.