Selaković i Vulin danas i sutra na Kosovu

Izvor: Press, 01.Jun.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković i Vulin danas i sutra na Kosovu

Selaković i Vulin će se sastati sa predstavnicima pravosudnih institucija i posetiti mesta u kojima oni rade.
Tema sastanaka biće uslovi i stanje zaposlenih u sudovima i tužilaštvima na Kosovu i Metohiji, saopštilo je Ministarstvo pravde.
Selaković i Vulin će se u Kosovskoj Mitrovici sresti sa sudijama, javnim tužiocima i zamenicima javnih tužilaca pravosudnih organa sa severa Kosova i Metohije. 
Takođe, u Kosovskoj Mitrovici Selaković će održati sastanak i sa načelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << okruga sa Kosova i Metohije, kao i sa radnicima Uprave za izvšenje krivičnih sankcija u Kosovskoj Mitrovici. Nakon toga, biće održan sastanak i u Ranilugu sa predstavnicima pravosudnih organa Kosovskog Pomoravlja. 
U kasnim popodnevnim satima, ministar Selaković će u Gračanici razgovarati sa sudijama i tužiocima pravosudnih organa Centralnog Kosova, a sa predstavnicima pravosudnih organa Centralnog Kosova razgovaraće i Vulin, najavila je Kancelarija. 
U toku sutrašnjeg dana Selaković i Vulin razgovaraće sa predstavnicima pravosudnih organa u Štrpcu. 
Posle obilaska Štrpca, Vulin će obići Dečane i vratiće se u Kosovsku Mitrovicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Selaković: Samo zajedno možemo ostvariti ciljeve

Izvor: Press, 01.Jun.2013

Samo ako postoji zajednički nastup u pregovorima prema drugoj strani moguće je ostvariti sve ono što se tiče pravosudnih organa, nosilaca pravosudnih funkcija, zaposlenih u upravi za izvršenje krivičnih sankcija i pravosuđu, državnih službenika na KiM, rekao je Selaković novinarima...Ministar...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.