Selaković: Uskoro bolji uslovi za rad pravosuđa u Užicu

Izvor: Press, 11.Mar.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Uskoro bolji uslovi za rad pravosuđa u Užicu

Ministar pravde Nikola Selaković potpisao je danas ugovor sa direktorom Republičke direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem kojim se tom Ministarstvu predaje na korisćenje zemljište na kome će biti izgrađena nova zgrada u kojoj će biti smešteni Prekršajni i Privredni sud u Užicu.
Reč je o 12,6 ari u centru grada na kome će se izgraditi zgrada površine 2.500 kvadratnih metara, u čiju će izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i opremanje Ministarstvo pravde uložiti 200 miliona dinara.

Selaković je rekao da se na ovaj način stvaraju bolji uslovi za kvalitetniji rad pravosudnih organa kako bi građani do pravde dolazili "brže, pravičnije i nesmetanije što danas nije situacija".

Rok za završetak nove zgrade za Prekršajni i Privredni sud u Užicu je do marta 2016. godine.

Selaković je najavio da će pored Užica ove godine početi i izgradnja novih zgrada Prekršajnih sudova u Raškoj, Pančevu i Požarevcu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.